lukoil-banenr

Facelift pentru Nissan 370Z

Nissan a pregătit pentru Salonul Auto de la Chicago un facelift subtil dedicat modelului 370Z. Acesta a fost revizuit în partea frontală, acolo unde au apărut luminile de zi cu LED integrate vertical în bara de protecţie. Ar mai fi de menţionat noile jante din aliaj cu dimensiuni de 18 inci pentru versiunea 370Z Coupé şi de 19 inci pentru modelele echipate cu pachetul Sport.

Pilot Autoexpert

Nissan propune două culori noi pentru exterior, botezate Magma Red şi Midnight Blue.Modificările sunt valabile şi pentru versiunea 370Z Roadster, dar nu şi pentru versiunea NISMO.

În schimb, cei care aleg un NISMO 370Z vor fi răsfăţaţi la interior cu un sistem audio Bose Premium special, care adaugă două difuzoare şi două subwoofere. Mai mult decât atât, în spatele jantelor sport cu tentă întunecată se ascunde un sistem de frânare inspirat de la Nissan GT-R pentru mai multă eficienţă.

Din punctul de vedere al performanţelor, nu se va schimba nimic. Atât versiunea 370Z Coupé cât şi cea Roadster vor beneficia de serviciile unui motor V6 de 3.7 litri, oferit standard cu 328 CP. Acesta va putea fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau automată cu şapte trepte.

Totuşi, Nissan NISMO 370Z va livra din acelaşi motor (care standard are unitatea centrală modificată) 350 CP, care sunt transmişi către roţi doar printr-o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Sistemul de evacuare performant şi suspensiile sport contribuie la îmbunătăţirea caracterului sportiv.

Comentarii