lukoil-banenr

Facelift pentru Subaru Outback şi Subaru Legacy

Subaru Outback cu facelift va dispune sub capotă de un motor Boxer nou de 2.5 litri care va fi capabil să livreze 175 CP şi un cuplu de 236 Nm. În comparaţie cu generaţia actuală, se poate vorbi despre o creştere cu 3 CP şi 5 Nm. Propulsorul poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau la una automată CVT îmbunătăţită.

Pilot Autoexpert

Pentru cei care îşi doresc mai multă putere, va fi disponibil şi motorul Boxer de 3.6 litri, cu 260 CP.

Din punctul de vedere al designului exterior, modificările sunt discrete. Partea frontală a fost împrospătată prin redesenarea farurilor, a grilei şi a barei de protecţie. La interior, materialele au fost revizuite în funcţie de nivelul de echipare, iar sistemul audio care oferă mai multe posibilităţi de conectivitate a fost îmbunătăţit. Nu lipsesc sistemele care îl ajută pe şofer să prevină coliziunile la viteze mici, să detecteze pietonii şi să-l avertizeze în legătură cu ieşirea de pe bandă.

Subaru Legacy cu facelift va beneficia de asemenea de serviciile motorului Boxer nou de 2.5 litri pentru îmbunătăţirea performanţelor şi a consumului de combustibil. Şi în cazul lui Legacy facelift se va putea opta pentru motorul de 3.6 litri cu şase cilindri care este cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte.Vizual, avem aceleaşi schimbări pe care le-ai citit mai sus la modelul Outback.

Structura de rezistenţă a caroseriei, sistemul de direcţie şi suspensiile au trecut printr-o serie de modificări la ambele maşini, care vor fi expuse luna viitoare la Salonul Auto Internaţional de la New York.

Comentarii