lukoil-banenr

Aflaţi în slujba mărcii de ani buni de zile, Dacia Logan şi Sandero, s-au ales recent drept recompensă, cu un facelift binemeritat. Acesta are rolul de a reîmprospăta imaginea maşinilor care au doborât orice record în vânzări iar acum îşi vor putea convinge mai uşor clienţii.

Pilot Autoexpert

Modificările incluse în acest nou ciclul de viaţă vizează mai multe modele ale constructorului român printre acestea fiind Logan-ul, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. Ceea ce unii vor vedea la Salonul Auto de la Paris, se înscriu şi aici în lista de îmbunătăţiri sub forma unei noi grile frontale, asemănătoare cu cea a lui Duster facelift, un noi spoiler frontal, redesenat, cu prize de aer mai voluminoase, blocurile optice cu lumini de zi LED, ba chiar şi stopuri cu LED.

Oficialii s-au arătat ceva mai reţinuţi în a ne dezvălui prea multe detalii şi poze, însă au promis că schimbările nu se limitează doar la exterior. Habitaclul la rândul lui va primi noi materiale de finisare, dotări moderne şi o ergonomie îmbunătăţită. Se ştie că sub capotă îşi va face loc o nouă motorizare, despre care iarăşi, nu ni s-a comunicat mai nimic, însă circulă zvonuri că ar putea fi unitatea pe benzină TCe de 1.2 litri.

Ei bine, nici nu ne-a rămas prea mult să aşteptăm până la premiera noului model la Salonul Auto de la Paris, unde cu siguranţă vom putea vedea şi analiza în detaliu, cum arată best-seller-ul românesc.

471564l 916883l

Comentarii