lukoil-banenr

Ferrari F12 Berlinetta este de mai mult timp pe piață și se pare că a venit timpul unui restyling. Zis și făcut, la Frankfurt, italienii vor prezenta mașina restilizată cu un nou motor.

Pilot Autoexpert

Versiunea restilizată al sport carului italian Ferrari F12 Berlinetta va fi prezentată în această toamnă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare că design-ul noii mașini nu se va schimba radical, cu exceția unor mici retușuri cum ar bara față și cea din spate. La fel, mașina va primi un nou difuzor spate însă, noutatea cea mai importantă se va regăsi sub capotă.  Astfel,  Berlinetta va primi un motor înbunătățit de 6,3 l în 12 cilindri de 780 CP.

Producătorul declară că performanțele versiunii restilizate vor fi net superioare actualului model, nu doar datorită puterii crescute ci și curei de slăbire pe care o va primi mașina. Greutatea nu va depăși 1450 kg. 

Grație acestor performanțe, inginerii speră ca versiunea restilizată să poate trece o tură pe circuitul Fiorano într-o minută și 21 secunde!

Comentarii