lukoil-banenr

Un german și-a scos la vânzare un Ferrari F12 Berlinetta cu 77.000 de euro, sau cel puțin ce a mai rămas din bolid după un accident rutier.

Pilot Autoexpert

Inițial proprietarul și-ar fi achiziționat bijuteria la un preț de 355.000 de euro. Chiar dacă automobilul se vinde la un preț destul de mic, cu doar 15.000 de kilometri la bord, are însă câteva „mici” probleme estetice: a fost implicată într-un accident brutal în urma căruia a fost avariată irecuperabil până la nivelul la care este greu de recunoscut. Dacă în partea dreaptă, cea a pasagerului, mașina pare în condiție relativ bună, o ușă lovită serios și o anvelopă spate desumflată fiind ușor de reparat chiar și în cazul unui Ferrari, partea șoferului este grav avariată. Ferrari-ul nu mai are spoiler, capota e șifonată precum o coală de hârtie, iar din plafon lipsește o jumătate.

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 1

 

În plus, mașina care atunci când era nouă a costat 355.000 de euro nu mai are faruri, iar aripa stânga față a dispărut în accidentul care a lăsat-o în starea actuală. Rămâne de văzut dacă cele trei jante care par recuperabile, interiorul rămas relativ întreg (minus airbag-uri) și eventual părțile reutilizabile de sub capotă vor reuși să atragă clienți care să plătească pe această mașină o sumă cu care te poți orienta spre multe alte mașini premium venite impecabile direct de pe linia de producție.

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 14

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 8 Ferrari F12 Berlinetta accidentat 5

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 11 Ferrari F12 Berlinetta accidentat 4

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 3 Ferrari F12 Berlinetta accidentat 10

 

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 9 Ferrari F12 Berlinetta accidentat 12

Ferrari F12 Berlinetta accidentat 13 Ferrari F12 Berlinetta accidentat 6

 

 

Comentarii