lukoil-banenr

Ferrari lucrează la o ediţie limitată 599 Fernando Alonso

Recent, au apărut nişte informaţii potrivit cărora Ferrari ar avea în intenţie să lanseze până la sfârşitul anului o ediţie limitată a modelului 599. După ce Infiniti a realizat o ediţie specială pe baza lui FX, în funcţie de cerinţele campionului de Formula 1 Sebastian Vettel, s-ar părea că Ferrari ar vrea să urmeze acest model şi pregăteşte un 599 cu dedicaţie pentru pilotul Fernando Alonso.

Pilot Autoexpert

Aflat aproape de sfârşitul carierei, Ferrari 599 a fost împrospătat prin mai multe versiuni, de asemenea în ediţii limitate, cum ar fi 599 GTO, care este momentn şi cel mai rapid din gamă. Totuşi, s-ar putea ca versiunea 599 Fernando Alonso ar putea să fie noul şef în cartier, pentru că se zvoneşte că va fi mai uşor în comparaţie cu modelul standard.

Pentru entuziaştii Ferrari cu mai multe conturi dolofane prin bănci, preţul nu ar trebui să fie neapărat o problemă. În schimb, faptul că modelul va fi fabricat într-o serie de doar 40 de exemplare ar putea să fie un motiv de stres, din luna ianuarie 2012, când va apărea pe piaţă.

Comentarii