lukoil-banenr

Ferrari nu va lansa automobile de tip SUV sau sedan deoarece nu sunt emoţionale

Pe o piaţă a modelelor de lux în care toţi marii constructori încearcă să îşi lărgească gama cu SUV-uri sau sedanuri de lux pentru a-şi atrage clienţi noi, Ferrari promite să îşi păstreze ideologia şi în continuare. Chiar dacă concurenţii direcţi de la Lamborghini au reuşit deja să prezinte conceptul unu SUV, numit Urus, Ferrari continuă să susţină că nu are în plan un astfel de model, precum şi varianta unui sedan sportiv este exclusă.

Pilot Autoexpert

Afirmaţiile au fost făcute de Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, într-un interviu pentru revista germană Auto Motor şi Sport. Montezemolo a declarat că SUV-urile nu sunt suficient de ”emoţionale” pentru a fi luate în considerare. ”Ferrari va continua să producă modele cu două uşi care combină performanţa cu plăcerea de a conduce”, a declarat Montezemolo.

Tot el a susţinut că cei care îşi doresc un SUV sau un sedan de lux pot alege unul dintre produsele Maserati.

Şeful Ferrari a ţinut să precizeze şi că urmaşul legendarului Enzo, supercarul cu nume de cod F150, va fi dezvăluit în luna februarie, iar debutul oficial în faţa publicului va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.

Comentarii