lukoil-banenr

Ferrari pregătește încă un model unicat

Deja te-ai obișnuit cu modele unice cărora producătorii de exotice le dau naștere în urma cererilor de la clienți speciali. Da, se pare că termenul „exclusivist” nu mai este ce-a fost odată. Dacă vrei să fii special, atunci trebuie să mergi pe „unicate”.

Pilot Autoexpert

Cum este și acest model creat pe platforma lui 599 GTO, la rugămințile unui om de afaceri din Dubai. Cheerag Arya – acesta este numele său – și-a demonstrat fascinația pentru producătorul italian prin achiziționarea unora dintre cele mai speciale exotice (căci se pare că sunt și exotice „normale”): un 599XX, un 599 GTO, un SA Aperta, un Enzo și două dintre clasice – un Daytona și un F40.

Dar, vezi tu, oricât de rarisime sunt mașinile de mai sus, tot mai există și alții care să le posede. Așa că Cheerag s-a hotărât să treacă la nivelul următor și să-și creeze el propriul Ferrari. Evident, nu a fost lăsat să-și facă de cap cu creionul pe o foaie de hârtie – i s-au propus 12 variante de design, din care ele a ales elementele care vor apărea pe unicatul său. Defel, omul a preferat să nu fie foarte lăudăros și bogat în detalii, zicând doar că „Nu este o recreare a unui model anterior (cum a fost, de exemplu, cel dedicat luiEric Clapton). Imediat ce e gata, am să-l țin în Dubai, dar îl voi lua în Europa în fiecare vară.”

Dacă vom afla itinerariul lui de vacanță, îl vom împărtăși cu cei dintre voi care se nimeresc să fie prin preajmă. Până la apariția lui pe străzi (sau a unei colecții mai mari de poze), spune-ne ce elemente ți-ar plăcea să aibă unicatul tău Ferrari.

Comentarii