lukoil-banenr

Cît de straniu nu ar părea această știre dar cert este un lucru, cei de la FIAT scot Ferrari la vânzare!

FLYONE

Președintele concernului ”Fiat Chrysler Automobiles NV”, Sergio Marchionne, a declarat că marca de supercaruri este în pierderi, motiv din care a hotărât să o scoată la vânzare. Acesta este unul din planurile sale de restructurizare a concernului care are ca scop să se bată la egal cu VW și Toyota, liderii auto mondiali!

diselok

LaFerrari-1_2922779k

Vânzarea brandului Ferrari este un pas straniu pentru CEO Sergio Marchionne, care de obicei pledează pentru o politică de consolidare. Totuși, în cazul dat, se pare că lucrurile stau diferit. Ferrari va fi vândută cu o singură condiție, familia Agnelli să dețină controlul asupra brandului. Scopul este de a reorganiza concernul Fiat Chrysler Automobiles NV în vederea atractivității lui pentru alți investitori.

546b4e7ec0b42_-_457169872-lg

Prin vânzarea brandului Ferrari, Fiat speră să incaseze 14 miliarde de dolari. Acești bani vor fi reinvestiți în crearea unei noi structuri, capabile să se lupte la egal cu Volkswagen Group. Scopul primordial o reprezintă creșterea vînzărilor cu până la 60% până în anul 2018 sau şapte milioane de unități vândute anual. Se presupune că volumul total al investițiilor în acești trei ani va constitui 57 miliarde de dolari.

Comentarii