lukoil-banenr

Fiat Bravo Xtreme: un alt concept car extrem dezvăluit în Brazilia

În America de Sud, Fiat se bate cu Volkswagen pentru primul loc, iar aşa cum VW a prezentat mai multe modele, nu a putut compania italiană să nu uimească şi ea la rândul său publicul şi a adus la Salonul Auto de la Sao Paulo un concept care se numeşte Bravo Xtreme şi care este construit pe baza unui Bravo de serie.

Pilot Autoexpert

Schimbările pe care designerii le-au adus la nivel exterior pe showcar-ul brazilian sunt radicale. Practic, cu excepţia capotei, toate elementele caroseriei sunt schimbate – nou spoiler frontal, faruri modernizate, jante masive de 19 inch, o grilă imensă care găzduieşte logotipul Fiat şi proiectoare LED în formă de bumerang. În spate, spoilerul primeşte două ţevi de eşapament şi un difuzor de aer, iar stopurile au acum centrul de culoare albă. Totul e pe fondul caroseriei vopsite într-o nuanţă gri închis mată.

Alte modificări importante pot fi găsite sub capotă – motorul T-Jet de 1.4 litri care pe Bravo are 140 de cai putere este dus până la 253 CP şi 340 Nm. Pentru a putea să facă faţă noilor provocări dinamice, Bravo Xtreme mai primeşte şi suspensii modificate, sistem de frânare şi direcţie tunate şi cu o stabilitate net îmbunătăţită în viraje.

Performanţele automobilului proiectat special pentru Salonul Auto din Sao Paulo nu vor putea fi testate în viaţa reală, fiind doar un simplu exerciţiu de design care arată cum ar fi putut fi dezvoltat un eventual Abarth Bravo dacă modelul italian ar fi avut succes în Europa.

Comentarii