lukoil-banenr

Fiat Ducato facelift

Pentru a celebra aniversarea a 30 de ani a modelului Ducato cei de la FIAT au prezentat varianta facelift a acestui model.

Pilot Autoexpert

Noul Ducato propune motorizări noi, un interior mult mai confortabil şi o serie de opţionale care îi confirmă versatilitatea.

Cele mai importante schimbări insa revin partii tehnice ce presupune o noua generaţie a motorului diesel Multijet, care ofera o putere sporita dar totodata si un consum de carburant mai mic.

Cel mai mic propulsor oferit de italieni este cel de 2.0 litri cu patru cilindri care, conform cifrelor oficiale este capabil să consume 6.4 litri la 100 de kilometri şi care produce 115 cai putere şi 280 Nm. Următorul propulsor oferit de italieni este cel de 2.3 litri capabil să livreze 130 de cai şi 320 Nm sau 148 de cai şi 350 Nm, în cazul celui cu turbină cu geometrie variabilă. Vârful de gamă este reprezentat de motorul de 3.0 litri care produce 177 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 400 Nm. Cei care vor opta pentru motorul de 2.3 litri vor beneficia de sistemul Start-Stop şi de un indicator pentru schimbarea treptei de viteză, sisteme care ajută la îmbunătăţirea consumului de carburant. În ceea ce priveşte interiorul, acesta a primit materiale noi, o consolă centrală revizuită şi este oferit în trei versiuni: Style, Tech şi Elegance. De asemenea, noul Ducato facelift beneficiază de sistemul de control al tracţiunii şi de un sistem de navigaţie. In Moldova din pacate noul Ducato nu este disponibil dat fiind lipsa unei activitati a dealer-ului autohton.

 

Comentarii