lukoil-banenr

După ce în luna septembrie Fiat a prezentat versiunea de facelift a camionetei Doblo, iată că acum, a venit rândul şi pentru Doblo-ul destinat pasagerilor. 

FLYONE

MPV-ul  facelift este deja disponibil pentru comenzi însă primile mașini vor fi livrate clienților abia începând cu luna Februarie a lui 2015. Mașina vine cu o gamă largă de motorizări printre care se numără și un propulsor bi-fuel. Este un benzinar de 1,4 l volum cu alimentat de o turbină şi generează 120 de cai putere. Gama diesel presupune o unitate de 1,6 litri volum și 90 CP, dar și un motor de 2.0 litri volum de 135 CP. Toate versiunile dispun standart de sistemul Start/Stop, ESC și geamuri față electrice. Opțional, este disponibilă o cutie de viteze automată, ce-i drept, aceasta poate fi asociată doar cu motoarele diesel.

diselok

New-Fiat-Doblo-1

Versiunea restilizată îi aduce lui Doblo o nouă grilă frontală, un nou set de blocuri optice față/spate şi o portieră a hayonului redesenată. La interior, Doblo se alege cu o planșă de bord nouă și o nouă interfață. Mai mult, mașina primește sistemul de infotainment Uconnect cu ecran tactil și sistem de navigație.
Doblo MPV este disponibil în versiunea cu cinci sau şapte locuri iar volumul portbagajului măsoară 790 de litri.

Cei de la Fiat declară că Doblo facelift se bucură de materiale de calitate îmbunătățite iar prețurile vor fi identice cu ale modelului prefacelift.

New-Fiat-Doblo-2

New-Fiat-Doblo-3

New-Fiat-Doblo-4

New-Fiat-Doblo-5

New-Fiat-Doblo-6

New-Fiat-Doblo-8

New-Fiat-Doblo-9

New-Fiat-Doblo-10

New-Fiat-Doblo-11

New-Fiat-Doblo-12

Comentarii