lukoil-banenr

Fiat Panda Trekking

Compania Fiat a publicat primele imagini oficiale ale noului Panda Trekking, o nouă variantă a modelului de oraş. Modelul face trecerea între versiunea standard şi cea 4×4.

Pilot Autoexpert

Noul Trekking este un Panda cu look adaptat ieşirilor în off-road, dar cu tracţiune faţă. Modelul nu beneficiază de trenul de rulare cu tracţiune integrală, preferând să se bazeze doar pe propulsia axei faţă cu sistem de tracţiune inteligent, numit Traction+.

Fiat promovează noul Panda Trekking ca un SUV compact, cu dimensiuni generoase şi o versatilitate sporită.

La nivel estetic, noul Panda Trekking adoptă aceleaşi modificări şi accesorii ca şi varianta 4×4. Singurele diferenţe apar la nivelul logo-urilor de pe capotă, la nivelul jantelor, care au finisaj argintiu ci nu negru, şi la nivelul protecţiei motorului, absent în cazul lui Trekking.

Această versiune va fi motorizază de o unitate pe benzină, una pe GPL şi un diesel. Unitatea pe benzină este reprezentată de noul motor TwinAir Turbo de 0.9 litri şi 85 de cai putere, pentru care vor costuri mai mici de întreţinere pot asocia un rezervor GPL acestei versiuni. Unitatea diesel este motorul Multijet de 1.3 litri şi 75 de cai putere.

Comentarii