lukoil-banenr

Fiat Punto evoluează

Punto a fost împrospătat de Fiat, iar astăzi au apărut fotografii cu modelul care va fi destinat pieţei din Europa. Din 1993 – anul în care a fost produsă prima generaţie de Fiat Punto – până în prezent au fost fabricate aproximativ 8,5 milioane sub acest nume.

Pilot Autoexpert

Noul Fiat Punto a trecut printr-o serie de modificări. În primul rând, spoilerul frontal şi grila radiatorului au fost revizuite subtil, dar chiar şi aşa parcă s-a pierdut ceva din înfăţişarea care te trimite cu gândul la Maserati.

În al doilea rând, posteriorul a fost de asemenea revizuit, dar vei observa din prima diferenţele doar dacă eşti foarte bun la jocul care îţi solicită acelaşi lucru. Stopurile şi-au păstrat forma şi poziţia, dar au un aspect mai modern, la fel ca emblema cu numele modelului care a ″sărit″ sub sigla roşie a mărcii, fix în mijlocul capacului portbagajului. Bara de protecţie a fost şi ea inclusă pe lista cu schimbări.

Pe lângă jantele noi cu dimensiuni de 15 inci, pentru exterior vor fi disponibile trei culori noi, denumite Glam Rock Blue, Tip Tap Red şi Blues Grey. Opţional, versiunile TwinAir beneficiază de o culoare specială botezată Energetico Green şi un acoperiş vopsit cu negru lucios.

Comentarii