lukoil-banenr

Fiat Sedici facelift

Un adevăr universal este acela conform căruia timpul nu iartă pe nimeni și cu toții îmbătrânim, fie că suntem oameni sau mașini. Din acest motiv, constructorul italian a decis că pentru 2012 crossoverul Sedici merită un mic facelift, care să ascundă vârsta onorabilă de șase ani a modelului Fiat.

Pilot Autoexpert

Operația estetică întreprinsă de designerii producătorului auto cu sediul în Torino include următoarele noutăți stilistice: o pereche nouă de oglinzi laterale de culoare gri metalizat cu semnalizatoare încorporate, completarea gamei de vopsele pentru caroserie cu inedita nuanță Purple Rebel, jante din aliaj deosebit stilizate pentru o mașină din acest segment și un habitaclu redesenat.

La interior, Fiat a îmbunătățit nivelul de echipare standard al lui Sedici, în cazul căruia acum primești ESP și MP3 player, iar echiparea de top include un sistem de navigație cu touch screen de 5 inchi și un sistem audio de înaltă fidelitate. În materie de propulsoare, gama fratelui italian al lui Suzuki SX4 este compusă din numai două unități: un agregat pe benzină de 1,6 litri și 120 cai putere, respectiv un motor turbodiesel Multijet 16v de 2,0 litri și 135 cai putere.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii