lukoil-banenr

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că operațiunea care implică mașinile capcană dă roadă, în ultimile 24 de ore depistând sute de șoferi ce au depășit limita deviteză și opt care au fost prinși băuți la volan.

Pilot Autoexpert

Astfel, în perioada 14 -15 august curent, peste 1.100 de șoferi au încălcat regulile de circulație, dintre care:

✔ 811 au depășit limita de viteză;
✔ 8 conduceau în stare de ebrietate;
✔13 nu aveau permis de conduce.

Pe parcursul acestui timp s-au înregistrat 6 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane traumatizate.

Astăzi, mașinile capcană cu numele civile se vor situa pe drumurile naționale M5, R6, R15, R5, E58 și în Chișinău pe străzile șoseaua Hâncești, străzile Calea Basarabiei, Ialoveni, N. Milescu Spătaru și bulevardul Mircea cel Bătrân!

Totodată, în perioada 15 august – 15 octombrie, curent, INP va desfăşuara pe teritoriul ţării operaţiunea „Motociclistul”. Operaţiunea are drept scop sporirea nivelului de disciplină rutieră a conducătorilor de motociclete.

Pe parcursul acestor două luni, inspectorii de patrulare vor intensifica acţiunile de prevenire şi combatere a încălcărilor Regulamentului Circulaţiei Rutiere, comise de motociclişti și se va pune accentul pe documentarea încălcărilor grave din partea conducătorilor de motociclete, cum ar fi: conducerea în stare de ebrietate, nerespectarea regimului de viteză, încălcarea regulilor de manevrare, etc.

Comentarii