lukoil-banenr

Sutele de cai putere cu care vin înzestrate aceste hypercaruri sună bine şi sunt uşor controlabile doar în imaginaţia noastră. Însă trebuie să ştiţi că nu tot ce zboară se şi mănâncă, iar o rezervă de peste 950 CP este fi la fel de pericuolasă pe cât de excitantă poate fi! Dovada vine chiar în imaginile video de mai jos, surprinse în cadrul unuia dintre cele mai exclusiviste rally-uri dedicate pasionaţilor şi proprietarilor de Ferrari din toată lumea.

Pilot Autoexpert

Şi ca să vă daţi bine seama cât este de limitat pentru publicul simplu acest eveniment, Ferrari Cavalcade 2016, aflaţi că în acestă cursă participă doar 150 de colecţionari şi pasionaţi din toată lumea, printre ei numărându-se cei mai răsfăţaţi şi mai aprigi proprietari de Ferrari. Acest lucru înseamnă că spectatorii, au ocazia unică să vadă astfel şi cel puţin 150 de modele la fel de unicate!

Din nefericire însă, în orice cursă cu motor, riscurile unui accident sunt foarte înalte, iar dacă te urmăreşte ghinionul nu te ajută nici-o casă de asigurări. Astfel, unii vizitatori au putut vedea cu ochii proprii cum o bijuterie de supercar, construit după cele mai înalte standarde tehnologii s-a transformat într-un caz asigurat de milioane! Am vrea să vă reamintim că preţul unui LaFerrari, depăşeşte cu uşurinţă preţul de 3.000.000 de euro, aşa cum au fost produse exclusiv într-o ediţie limitată la numai 499 de exeumplare.

Comentarii