lukoil-banenr

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va introduce pe piaţa din Europa modelele EcoSport, Edge şi Mustang. Cele două SUV-uri vor debuta alături de noua generaţie a lui Kuga, în timp ce legendarul Mustang va fi lansat la o dată ulterioară. Vestea vine chiar de la oficialii Ford, care au făcut anunţul în cadrul evenimentului Go Further de la Amsterdam. Noua generaţie a lui Kuga a fost deja prezentată la Salonul Auto de la Geneva în versiunea de serie. În funcţie de piaţă, modelul va ajunge în showroom-uri în primăvara anului 2013.

Pilot Autoexpert

Noua generaţie a lui Kuga este oferită alături de un motor 2.0 TDCI de 140 sau 163 CP, iar unitatea diesel este oferită în compania a două transmisii – manuală cu şase trepte sau automată cu şase trepte. Kuga va fi oferit atât în versiuni cu tracţiune integrală, cât şi în versiuni cu tracţiune faţă. Ford ar putea oferi şi o versiune pe benzină, echipată cu motorul 1.6 EcoBoost, care ar trebui să înlocuiască motorul 2.5 Turbo oferit în portofoliul primei generaţii Kuga.

Ford EcoSport este un SUV compact bazat pe platforma lui Fiesta. Modelul a debutat la Salonul Auto de la New Delhi, iar strategia One Ford ne asigură că versiunea europeană va avea un aspect identic. Lansarea pe piaţa indiană l-a adus pe EcoSport pe piaţă alături de un motor 1.0 EcoBoost de 120 CP şi 170 Nm, dar ne aşteptăm ca SUV-ul celor de la Ford să primească aproape toate motorizările din gama Fiesta.

Comentarii