lukoil-banenr

Ford B-Max

Masina construita la Craiova are o lungime putin peste 4 metri, fiind cu doar 110 mm mai lunga decât Ford Fiesta pe a carei platforma tehnologica este construit noul Ford B-Max. Una din cele mai importante caracteristici ale noului model este deschiderea speciala a usilor. Portierele frontale pastreaza deschiderea clasica în timp ce portierele din spate sunt culisante, iar stâlpul B este eliminat . Prin acest artificiu tehnic se permite un acces facil atât la locururile din fata, cât si la cele din spate.

Pilot Autoexpert

Noul ford B-Max va fi disponibil în Europa cu sase propulsoare, printre care si cel mai nou propulsor, si anume unitatea de 1 litri în trei cilindri. Acest propulsor se doreste a fi cel mai economic motor pe benzina pe care Ford îl propune clientiilor. Noul motor va fi disponibil în doua versiuni: 99 CP, respectiv 120 CP. Conform datelor oficiale, propulsorul EcoBoost de 1 litru si 120 CP are un consum mediu de 4,9 litri si 114 g/km de CO2 eliberat în atmosfera.

Din punct de vedere al motorizarii pe benzina, Ford B-Max va mai fi disponibil cu propulsorul de 1,4 litri Duratec, care dezvolta o putere de 89 CP si unitatea de 1,6 litri Duratec, motor care dispune de 104 CP si este cuplat cu o cutie manuala cu sase rapoarte.

Cei care prefera motoarele diesel vor avea la dispozitie doua variante: 1,6 litri TDCi de 94 CP si 1,5 litri de 74 CP. Propulsorul de 1,6 litri are un consm mediu oficial de 4,0 litri/100 km, în timp ce motorul de 1,5 litri are un consum mediu oficial de 4,1 litri/100 km.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLexus RX – vine la Geneva 2012
Articolul următorDacia Lodgy