lukoil-banenr

 

Ford Capri ar putea reveni in 2012

Pilot Autoexpert

Modele german VW Scirocco ar putea căpăta în curân doi rivali, lansarea unui modele pentru gama coupe-ul compacte au anunțato Opel si departamentul Ford în Europa. VW Scirocco este un model cu tradiție și care a făcut senzaţie în industria auto acum două decenii.
Nick Reilly, preşedintele GM Europe, a anunțat că departamentul european pregăteşte să lanseze pe piaţă o generaţie modernă a lui Capri.
Relansarea modelului Capri este așteptată pe piață nu mai devreme de 2012. Prima întâlnire cu viitorul Ford Capri ar putea avea loc peste o lună, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, unde Ford Capri urmează a fi prezentat ca un concept denumit Ovalului Albastru
Primele date spun că Ford Capri va beneficia atât de motoare de volum mediu, cât şi de unităţi foarte performante. Evident, fiin un concurent pentru scirocco, nu vor lipsi motoarele de peste 200 de cai putere, inginerii Ford studiind chiar posibilitatea ca noul Capri să primească în gamă o versiune modificată a unităţii de 305 cai de pe actualul Focus RS.

Comentarii