lukoil-banenr

Ford Escape – va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles

Pentru Salonul Auto de la Los Angeles, Ford pregăteşte lansarea unui model nou, care va purta numele Escape. SUV-ul compact se va asemăna din mai multe puncte de vedere cu un concept pe care Ford l-a prezentat în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit: este vorba de Vetrek, pe care poţi să-l vezi şi în fotografiile de mai jos.

Pilot Autoexpert

Dacă ar fi să-l analizăm în comparaţie cu fratele Kuga, numele de Escape parcă ar suna un pic mai bine. De asemenea, Kuga oferă destul de mult spaţiu la interior, iar Ford Escape îi va urma exemplul.

Ford Escape va ascunde sub capotă un motor nou de 1.6 litri, dar va fi disponibil şi în alte versiuni, cum ar fi propulsorul cu patru cilindri de 2.0 litri EcoBoost sau cel aspirat natural de 2.5 litri Ti-VCT. Escape nu va fi oferit într-o versiune hibrid, dar chiar şi aşa, consumul nu ar trebui să o ia razna, mai ales dacă s-ar utiliza tehnologia ECOnetic.

Ce ar mai fi de spus? Poate un mic detaliu legat de putere, care va fi distribuită către roţile din faţă sau printr-un sistem de tracţiune integrală. Momentan, alte informaţii despre Escape nu au fost comunicate.

Comentarii