lukoil-banenr

Ford va dezvălui noul Focus Sedan facelift cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat săptămâna viitoare. Revizuirea preia elementele de design introduse deja de modelele hatchback şi break. Drept urmare, partea frontală este dominată de aceeaşi grilă trapezoidală inspirată de cea a modelelor Aston Martin, blocurile optice au devenit acum mai înguste şi mai agresive, iar capota şi spoilerul au fost redesenate. Posteriorul primeşte şi el stopuri uşor retuşate, un spoiler nou şi o altă uşă pentru portbagaj.

Pilot Autoexpert

ford_focus_sedan_us-spec_9

Interiorul a evoluat şi el, ergonomia fiind îmbunătăţită alături de materiale. Lista de dotări standard include o cameră pentru marşarier, în vreme ce planşa de bord poate fi animată de un ecran de 4.2 sau 8 inch, în funcţie de ce sistem multimedia alege clientul.

În SUA, Ford Focus sedan facelift va fi disponibil alături noul motor 1.0 EcoBoost de 1.0 litri, asociat unei cutii manuale cu şase rapoarte. Iar pe piaţa din Europa, această unitate pe benzină va fi completată de dieselurile TDCi şi de noul propulsor 1.5 EcoBoost, disponibil în versiuni de putere de 150 şi 180 de cai.

ford_focus_iii_1

ford_focus_sedan_us-spec_2

ford_focus_sedan_us-spec_3

ford_focus_sedan_us-spec_6

ford_focus_sedan_us-spec_8

Comentarii