lukoil-banenr

Ford Mustang Boss 302 Parnelli Jones

Betancourt, în vârstă de 49 de ani la momentul actual, a reușit să se vindece complet după complicata operație pe cord deschis mulțumită doctorilor pricepuți de la spitalul Henry Ford din Detroit, Michigan.

Pilot Autoexpert

În semn de recunoștință pentru cadrele medicale fără de care acesta nu s-ar fi aflat astăzi printre noi, Melvin a realizat un Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca unicat, care a fost cumpărat la licitație pentru o sumă încă nedezvăluită pe 15 octombrie în cadrul evenimentului “Get Your Heart Racing”.

Muscle car-ul în cauză este un omagiu adus pilotului american Parnelli Jones și a Mustang-ului său de curse din anii ’70. Sub caroseria vopsită în nuanța specială School Bus Yellow sălășluiește un motor V8 de 5 litri, a cărui 444 de cai putere sunt transmiși roților spate prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 6 rapoarte.

Având în vedere că un Mustang Boss 302 vopsit în nuanța Grabber Blue a fost recent vândut tot în cadrul unei licitații pentru 450.000 de dolari, creația lui Melvin a fost mai mult decât sigur adjudecată pentru o sumă mai mare decât cea amintită mai sus.

Comentarii