lukoil-banenr

Chiar dacă nu ţi se suceşte limba să îl numeşti învechit, totuşi, Mustangul de astăzi ar părea că are nevoie de un tratament de întinerire. Ce-a de şasea generaţie a sportcarului a fost lansată în 2013 iar de atunci şi până astăzi s-au schimbat multe în industria auto. Aşadar, fără multă vorbă, conducerea companiei a anunţat deja că versiunea de facelift vine în 2017.

Pilot Autoexpert

Aşa cum v-aţi obişnuit până acum, un facelift anunţă modificări esenţiale mai mult pe partea estetică. O nouă grilă faţă, barele de protecţie restilizate, blocuri optice redesenate, câteva trimuri noi şi un plus de sclipire într-o gamă de culori mai bogată. Însă noul Ford Mustang va primi ceva mai mult decât atât. Oficialii au anunţat că vor echipa maşina cu o nouă transmisie cu zece trepte.

Aceeaşi cutie de viteze va fi instalată şi pe Chevrolet Camaro, însă constructorii promit setări diferite pentru ambele maşini, astfel că spiritul de concurenţă va fi păstrat. Deocamdată nu se cunoaşte pentru care motorizare mai exact va fi disponibilă noua transmisie însă vocile din culise susţin că ar adresată exclusiv V8-ului de 5.0 litri.

În lipsa unor informaţii oficiale, cel mai probabil că noul Ford Mustang va debuta la unul din saloanele auto de peste ocean, în luna noiembreie a lui 2016 sau ianuarie 2017.

Comentarii