lukoil-banenr

Decizie istorică pentru americani. Iată că după mai bine de 50 de ani, Ford a luat decizia de a oferi europenilor noul model Mustang, adaptat cerinţelor şi standardelor de pe bătrânul continent.

Pilot Autoexpert

Americanii vin să dea peste cap segmentul automobilelor sport cu cel mai accesibil şi mai rapid coupe din gama Ford, oferit în Europa. Pe bune, preţurile noului model încep de la 35.000 euro pentru versiunea echipată cu unitatea de 2.3 litri EcoBoost! Nu foarte departe s-a situat şi vârful de gamă, dotat cu magnificul V8 de 5.0 litri, care începe de la 40.000 euro!

Acum visul multora s-ar putea împlini, iar acceleraţia de la zero la o sută în 4.8 secunde se pare că a devenit şi mai accesibilă odată cu lansarea noului Ford Mustang. În calitate de opţiuni standard, coupe-ul GT va fi oferit la pachet cu sistemul de climatizare bi-zonal, faruri cu reglaj automat şi xenon, blocuri optice LED, dar şi jante de 19 inch.

Primile comenzi vor fi onorate la începutul lunii iulie, an curent 2015, ceea ce ar însemna că foarte curând îl vom putea vedea şi în Moldova.

Comentarii