lukoil-banenr

Formidabilul McLaren P1 străluceşte la Geneva

Lucrurile în realitate sunt complet diferite! Finisat într-o combinaţie exterioară de fibră de carbon vopsită în galbenul strălucitor arhiprezent, noul McLaren P1 reuşeşte de minune să vă inunde câmpul vizual cu sau fără voinţa proprie. Şi nu trebuie uitat nici faptul că pentru a face cunoştinţă cu succesorul legendarului F1, omenirea a fost nevoită să aştepte aproximativ un deceniu şi jumătate!

Pilot Autoexpert

Merită să evidenţiem şi astfel de argumente precum că McLaren P1 este unul dintre cele mai avansate automobile ale momentului, departamentul aerodinamic al supercarului britanic reprezentând o primă dovadă în acest sens; plus, succesorul legendarului F1 este unul dintre puţinele modele de stradă care posedă la acest moment un tren de rulare hybrid, compus dintr-un propulsor pe benzină şi un motor electric ce acţionează similar KERS-ului din Formula 1.

McLaren P1 pune la dispoziţia viitoriilor săi 375 de proprietari aproximativ 916 cai putere şi 900 Nm, valori transformate teoretic în acceleraţia de la 0 la 100 km/h în mai puţin de trei secunde şi intervalul 0 – 300 km/h realizabil în 17 secunde, viteza maximă este limitată la 350 kilometri pe oră.

Comentarii