lukoil-banenr

În cadrul Salonului Auto de la Paris, compania Audi a prezentat modelul destinat curselor R8 LMS GT3, care va debuta în prima jumătate a anului 2019. Până atunci, constructorul german pregătește un facelift pentru versiunea civilă a modelului R8 și își bucură fanii cu o imagine teaser care oferă câteva detalii interesante.

Pilot Autoexpert

Imaginea publicată pe contul de Twitter al companiei, scoate în evidență partea frontală a modelului sport, în special grila radiatorului care a devenit mai lată și este poziționată mai jos decât în cazul versiunii actuale. La fel, se observă o serie de schimbări a designului prizelor de aer, în timp ce logo-ul păstrează aceeași poziționare ca și până acum.

Teaserul publicat, este însoțit de mesajul „Performanța există în detalii”, însă Audi nu menționează încă data prezentării modelului R8 facelift.

La moment, nu este chiar clar ce schimbări vor fi aplicate la posterior și interior, în schimb zvonurile spun că la capitolul tehnic, R8 facelift, ar putea împrumuta motorul V10 de 5.2 litri volum ce dezvoltă 640 de cai putere, care îl găsim și pe Lamborghini Huracan Performante.

Totodată, unele publicații din presa internațională publică o serie de amănunte despre viitoarea generație a lui R8, care se presupune că ar urma să apară pe parcursul anului 2022. Aceasta ar fi disponibilă doar într-o versiune electrică, va oferi un sistem de tracțiune integrală și aproximativ 1.000 de cai putere.

Comentarii