lukoil-banenr

În data de 3 și 4 noiembrie, Asociația Obștească Clubul Sportiv de Automobilism Terra Valahia, a organizat în satul Mereni, raionul Anenii Noi, etapa a patra a Campionatului Național de Off-road. La competiții au participat și echipe ale Inspectoratului General al Poliției și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care au ocupat locurile de frunte în categoria ”Military”!

Pilot Autoexpert

Astfel, pilotul echipei IGP, Rupeț Pavel, care activează în Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” și copilotul Gabura Sergiu de la Inspectoratul Național de Patrulare au urcat pe podium clasându-se pe locul I.

Angajații IGSU, la fel s-au manifestat în cadrul Cursei „Military”. Conform rezultatelor aceștia au ocupat locul II și III, fiind menționați cu cupe și diplome de onoare. Potrivit câștigătorilor, cursa „Military” din cadrul competițiilor a fost una dificilă, fiind antrenate capacitățile personale de conducător auto a participanților, dar și a autovehiculului din dotare. Mai mult, piloții și copiloții au trecut printr-un test de rezistență, înfruntând un traseu cu obstacole și denivelări.

Angajații Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, participă la Campionat pentru al doilea an consecutiv reușind să împartă din experiența sa, în domeniul conducerii mijlocului de transport cu tracțiune sporită în condiții extreme.

Printr-un mesaj special pubicat pe Facebook, ofițerii care au participat la curse, au fost felicitați oficial de către Alexandru Pînzari, șef al Inspectoratului Național de Poliție.

Comentarii