lukoil-banenr

Fotografii spioni au reușit să surprindă pentru prima dată pe drumurile publice prototipul primului vehicul electric al celor de la Porsche în caroseria break. Conform zvonurilor, Taycan Sport Turismo, urmează să completeze gama modelelor electrice al mărcii în următorii doi ani.

Pilot Autoexpert

Publicația InsideEVs, anunță că viitorul model electric Taycan va fi oferit în variantele Carrera, Carrera S și Turbo. Puterea acestor modificări va varia între 400 și 600 de cai putere. La moment, reprezentanții Porsche au confirmat doar informația ce vizează trenul de propulsie pur electric alcătuit din două motoare electrice, cu o putere totală de 600 CP, capabil să accelereze EV-ul de la 0-100 km/h în 3.5 secunde.

Autonomia modelului Taycan în versiunea de bază fi de circa 500 de kilometri. Sistemul de baterii va fi capabil să se alimenteze de la stațiile de alimentare Supercharger și se vor încărca până la 80% în doar 15 minute.

Clienții din Franța au deja posibilitatea să rezerveze modelul Taycan în schimbul sumei de 2.500 de euro, pe care trebuie să o achite pe site-ul oficial Porsche dedicat pieței din Hexagon. Plata rezervării nu reprezintă însă o comandă fermă, astfel clienții pot cere returnarea banilor în cazul în care se răzgândesc în privința achiziției.

Comentarii