lukoil-banenr

Câteva zile în urmă, compania Skoda a făcut publice primele schițe ale modelului Kodiaq GT. Astăzi, constructorul oferă deja primele fotografii și detalii oficiale, care vizează primul SUV coupe din istoria producătorului din Mlada Boleslav. Pentru moment se cunoaște că, Kodiaq Gt va fi disponibil doar pentru piața din China, cea mai mare piață de desfacere a producătorului ceh.

Pilot Autoexpert

„Skoda Kodiaq GT reprezintă o bornă importantă din strategia pregătită pentru piața din China. Suntem încrezători că proaspătul SUV coupe este capabil să atragă o serie de clienți noi și să ofere experiențe plăcute”, a declarat Ralf Hanschen, președintele Skoda China.

La capitolul design, Skoda Kodiaq GT preia în totalitate partea frontală a modelului Kodiaq, însă adaugă o serie de elemente noi. Plafonul plonajat, stopurile mai agresive și posteriorul redesenat, sunt elementele cu care Kodiaq GT planifică să câștige simpatia chinezilor. La fel, SUV-ul coupe va deveni primul model vândut de producătorul ceh în China care va avea numele mărcii inscripționat pe ușa portbagajului în locul clasicului logo.

Noul Kodiaq GT va oferi în varianta standard un instrumentar digital de bord numit Digital Cockpit, iar habitaclul va integra o serie de materiale noi de calitate și accesorii restilizate. Gama de sisteme de asistență va include: Blind Spot Detect, Front Assist și Adaptive Cruise Control cu funcție Stop&Go.

Skoda Kodiaq GT va primi doar motorizare pe benzină, reprezentată de un motor turbo de 2.0 litri volum. Acesta se va oferi în două modificări de putere, de 186 CP și 220 CP. Indiferent de propulsorul ales, acesta va fi cuplat cuplat la o cutie DSG cu șapte rapoarte și un sistem de tracțiune integrală.

Comentarii