lukoil-banenr

Renumitul festival de maşini Cars&Coffee care a luat naştere în SUA, ajunge şi în Romania. Organizatorii promit un program activ al evenimentului, unde vor participa circa 50 de maşini şi vor avea loc concursuri şi curse de circuit.

Pilot Autoexpert

Acest festival este destul de cunoscut în rândurile pasionaţilor de automobile. Conceptul acestuia presupune întâlnirea entuziaştilor care deţin maşini într-o oarecare măsură speciale, fie că sunt tunate, sunt exponate de colecţie, rare şi vechi, sau din contra sunt supercaruri de ultim model ce costă o avere.

Cars&Coffee Romania se va desfăşura în data de 21 octombrie şi va fi împărţită în două pătţi. Prima parte a evenimentului va fi una privată la care în timpul micului dejun se vor da întâlnire pasionaţii de vehicule pentru a crea fundaţia comunităţii române Cars&Coffee. A doua parte a evenimentului se aşteaptă a fi extrem de spectaculoasă. Ea va avea loc în incinta primului circuit de viteză din sud-estul Europei, Motorpark România. Anume acolo vor fi expuse automobilele special selectate, iar puţin mai târziu se va da start cursei amicale de circuit .

Aşa tip de evenimente sun extrem de binevenite şi aşteptate de câtre pasionaţii auto din toată lumea. Anii trecuţi şi Republica Moldova a avut parte de un aşa tip de eveniment, însă nu atât de oficial şi cu mai puţin fast şi participanţi. Doar că nu e cazul să vă întristaţi, în ultima vreme tot mai des circulă zvonuri prin rândurile automobiliştilor că în sezonul 2018 se pregătesc un şir de evenimente de care încă nu s-au mai organizat în ţara noastră. Rămâne doar de aşteptat, iar redacţia Autoexpert vă va ţine la curent cu toate evenimentele şi noutăţile care urmează să aibă loc destul de curând.

Comentarii