lukoil-banenr

Este vorba de un bărbat în vârstă de 33 ani, anterior judecat, care este bănuit de comiterea unui şir de jafuri stradale printr-o metodă inedită. Acesta sustrăgea în special genţile femeilor în timp ce opreau automobilul la culoarea roşie a semaforului. În prezent poliţiştii au acumulat probe suficiente ce demonstrează complicitatea acestuia în cel puţin 5 cazuri analogice.

Pilot Autoexpert

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au stabilit cu certitudine schema criminală de acţiune a individului. De obicei el urmărea potenţialele victime la intersecţii, la trecerile pietonale sau coloana de automobile ce oprea la culoarea roşie a semaforului, analizând dacă victima avea genţi sau alte lucruri de preţ pe scaunul din faţă.

Astfel hoţul se apropia pe neobservate, le sustrăgea şi fugea într-o direcţie necunoscută. Respectiv victima nu avea posibilitatea să intervină prompt pentru al reţine sau să evite atacul. Potrivit persoanelor care au avut de pătimit din cauza lui, pagubele materiale au fost estimate la suma de peste 30.000 lei. Printre lucrurile furate erau mijloace financiare, telefoane mobile, acte de identitate şi alte bunuri materiale.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Totodată el este bănuit în implicarea altor infracţiuni patrimoniale înregistrate în capitală. În acest context poliţiştii l-au reţinut pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişină, iniţiind 5 cauze penale pentru infracţiuni de jaf şi furt. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Comentarii