lukoil-banenr

Galag TG1 – un Nissan GT-R super-tunat!

Este un nou supercar cu numele Galag TG1, de fapt, la baza lui se află bine-cunoscutul “samurai” Nissan GT-R, însă această maşină are o puternică personalitate, care reuşeşte fără mari probleme să disimuleze faptul că se bazează pe sportiva japoneză.

Pilot Autoexpert

Team Galag e o echipă de pasionaţi din Arabia Saudită, care participă la raliul neconvenţional Gumball 3000 cu modele cât mai inedite. Iar în acest an, alături de replica celebrului deja Tumbler Batmobil din seria ”Dark Knight”, şi-a făcut apariţia şi acest Galag TG1.

Pentru modificarea maşinii, Team Galag a apelat la specialiştii americani Parker Brothers Concepts, care au realizat un kit exterior din fibră de carbon care schimbă aproape total aspectul colţuros al lui GT-R, precum contribuie şi la reducerea semnificativă a masei totale, de la 1.815 kg la 1.630 kg.

Nu au fost trecute cu vederea nici performanţele motorului V6 twin-turbo, puterea maximă crescând de la 550 CP la nu mai puţin de 750 CP, ceea ce îi conferă lui Galag TG1 o viteză maximă de 340 km/h (faţă de 315 km/h pentru modelul de serie), precum şi acceleraţia 0-100 km/h în numai 2,6 secunde, cu 0,1 secunde mai repid decât e capabil să o facă GT-R-ul normal.

Comentarii