lukoil-banenr

Galerie foto completă cu noul Mini Paceman

Mini Paceman, versiunea coupe a lui Countryman, a fost publicată astăzi pe internet, înainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris. Modelul este gata de producţie şi împarte platforma, motorizările şi interiorul cu modelul Countryman. La fel ca în cazul fratelui său de platformă, Paceman reprezintă o nouă nişă – Premium Sports Activity Coupe de segment C. Deşi ideea unui SUV compact de la Mini părea absolut nebunească acum câţiva ani, rezultatul final reuşeşte să impresioneze, design-erii reuşind să-i ofere o formă specifică.

Pilot Autoexpert

DESIGN

Noul Mini Paceman obţine partea frontală a lui Countryman, cu mici modificări. Printre acestea se numără grila faţă, care a fost restilizată şi a primit un ornament cromat. Posteriorul este schimbat faţă de Countryman, dar modificările nu sunt prea neobişnuite.

MOTORIZĂRI

Gama de motoare pentru Mini Paceman va include unităţi capabile să ofere între 112 şi 184 CP. Acestea sunt oferite în standard cuplate la o transmisie manuală cu şase trepte, dar clienţii pot comanda şi o automată cu şase trepte. Pentru versiunile Cooper D Paceman, Cooper S Paceman şi Cooper SD Paceman este disponibil sistemul Mini ALL4 de tracţiune integrală. Toate versiunile au suspensie sport în standard, iar aceasta are garda la sol redusă cu 10 milimetri faţă de un Countryman obişnuit. Dezvoltarea versiunii John Cooper Works a lui Paceman este deja confirmată de către reprezentanţii Mini.

Comentarii