lukoil-banenr

L-am văzut astăzi în oraş, plin de abţibilduri şi mi-a atras instant atenţia. Mi-am dat seama că ceva e în „neregulă”, însă nu am reuşit să-i observ trăsăturile caracteristice care aveau să demascheze e-Golf-ul! Da da, o altă premieră pentru Moldova, un Golf full electric, care va înfrumuseţa garajul primăriei capitalei.

Pilot Autoexpert

Iar un e-Golf se remarcă în trafic întâide toate datorită barei frontale, redesenate şi care include un set de lumini de zi mai mult sau mai puţin futuristice. Un alt detaliu remarcabil este grila faţă opacă, ce contribuie la un coeficient aerodinamic mai bun, la fel ca şi jantele concepute special pentru acest model. Însă cele mai evidente probe ce-ţi vor vorbi despre faptul că în faţa ta ai un EV, sunt inscripţiile şi denumirea e-Golf!

Însă cum a apărut această maşină şi ce legătură are cu garajul primăriei aflăm de la protv.md, care scrie că maşina este oferită de o reţea germană de magazine, iar acţiunea face parte din proiectul primăriei Eco City Chişinău.

Dorin Chirtoacă, adică primarul, a fost şi cel care a făcut primul test-drive cu maşina electrică şi de la care ne-am putea aştepta în viitor, la un videoclip la fel de amuzant ca şi cel filmat în urmă cu câţiva ani, la o beţie, tot în garajul primăriei.

Maşina a costat 35.000 de euro, iar partea cea mai strălucitoare a acestei poveşti este faptul că primarul nu ştie ce să facă cu ea. „Mai în glumă, mai în serios, primarul susţine că va organiza o licitaţie între subdiviziunile primăriei”, scrie site-ul de ştiri.

Comentarii