lukoil-banenr

Gazoo Racing ne incita c-un GT86 de 320 cai

Acum iata si partea proasta: Botezata GRMN Sports FR Concept, ultima creatie a companiei ce face numele Toyota cunoscut in lumea sporturilor cu motor nu este de vanzare. Asa cum o sugereaza si denumirea sa, noul GRMN Sports FR Concept este doar un simplu concept, ce va fi expus cu ocazia celei de-a 40-a editii a Cursei de 24 de Ore de la Nurburgring.

Si cu toate acestea, nu putem ramane deloc indiferenti la vederea kitului aerodinamic radical ce imbraca acum exteriorul si se compune din noi spoilere fata / spate, praguri laterale, extensii pentru aripi, plus eleron pentru portbagaj. De asemenea, nu putem ramane indiferenti nici la auzul vestii ca atat suspensia, cat si sistemul de franare au fost modificate pentru a livra un maximum de performanta, iar jantele standard si interiorul stock au fost inlocuite cu unele caracteristice unui automobil de curse.

In cele din urma, ne bucuram sa aflam ca modelul japonez a primit si plusul de putere mult-ravnit de intreaga planeta. Un plus de aproximativ 120 cai putere si 216 Newton-Metri obtinut in urma echiparii motorului de doi litri atat cu un compresor mecanic, cat si cu o turbina de inalta performanta. Partea buna e ca transmisia manuala cu sase rapoarte a fost pastrata, rezultand astfel o portie interminabila de fun.

Din pacate, suntem nevoiti sa reamintim ca noul GRMN Sports FR Concept nu este de vanzare. Si cu toate acestea, suntem extrem de bucurosi ca acest concept exista. Fiindca nu face altceva decat sa ne arate cat de bine suna viitorul pentru recent-lansata Toyota GT86 (si derivatii sai, bineinteles!).

Comentarii