lukoil-banenr

 

Geely va vinde mașini exlusiv pe internet

Pilot Autoexpert

Internetul este un domeniu ce se dezvoltă cu pași giganți din acesta cauză producătorul chinez Geely dorește să profite de acest factor și va implimneta în sismtemul său de marketing vânzările automobilelor online. Strategia inovatoare a celor de la Geely se bazează mai ales pe faptul că în China se află 420 de milioane de utilizatori de internet, statul asiatic trecând în ultimii doi ani pe prima poziţie pe Glob atât în ceea ce priveşte vânzările anuale de maşini, cât şi la capitolul utilizatori de internet.
Ideia vânzărilor online nu este o ideia inovatoare, din acestă cauză Geely intenţionează să construiască modele care să fie vândute exclusiv online, chiar dacă acestea pot fi admirate şi testate în showroom-urile reale. Acest sistem de vânzări online va fucționa în modul următor: în primul rând, clienţii vor depune un avans de 32.5 euro (288 de yuani) prin internet, prin acest pas cleinții vor rezerva un test drive și vor fi la showroom pentru o prezentare mai detaliată. Ulterior, în cazul în care doresc să cumpere respectiva maşină, clienţii pot să o facă din nou online.
Implementarea noului sistem de vânzări online a modelelor Geely va fi implimentat pe mai mare site de comerţ din China, Taobao.com.

Comentarii