lukoil-banenr

Gemballa metamorfozează un McLaren MP4-12C

Nici tuningul nu mai e ce-a fost. Dacă înainte prin tuning înțelegeai un Ford Fiesta de 500 de cai-putere care avea un eleron împrumutat de la un avion și o turbosuflantă cât un pepene bine crescut, acum tunerii se întrec în a reîmprospăta aspectul mașinilor. Adică de a le face, variabil, mai urâte. Fiecare înțelege opera de artă în modul său, dar cum ar putea un MP4-12C să arate mai bine decât așa cum l-a desenat Neil Patterson?

Pilot Autoexpert

Acum două zile, Mansory a venit cu o idee – ahem – strălucită, iar cei de la Gemballa răspund și ei „Știm noi! Știm noi!” cu mult entuziasm.

Așa a apărut chestia asta albastră care se numește Gemballa GT. De performanțe încă nu s-au atins (lucrează la câteva kituri), dar acest fost McLaren MP4-12C (fost, dacă e să judeci după siglă) are pragurile față, spate și laterale schimbate, un spoiler nou și jante deosebite, care sunt mai mari cu un inci – 20” pe față și 21” pe roțile din spate. La interior găsești piele albă și un volan modificat.

OK, înțeleg că Gemballa susține prezența McLaren în campionatul GT3, dar nu puteau, de exemplu, să facă un kit de MP4-12C pe care să-l pună pe victima comună a tunerilor, Cayenne? Nu că ar fi fost o idee mai bună, dar mai parcă mai suportabil este un Cayenne pseudo-McLaren decât ceva care nici McLaren nu mai poate fi.

Comentarii