lukoil-banenr

Renault a debutat cu noua generaţie a lui Megane, iar ce vedeţi în poze este modelul Estate GT, primul automobil din acest segment care oferă sistem de direcţie pentru toate cele patru roţi 4CONTROL!

Pilot Autoexpert

După versiunea hatchback, a venit rândul şi pentru break să se alăture gamei Megane. Vânzările modelului Estate sunt anunţate deja în vara anului 2016, prin urmare şi în ţara noastră ar trebui să nu întârzie prea mult.

 

În ciuda dimensiunilor sale mai mari, în comparaţie cu predecesorul său, volumul portbagajului noului Megane Estate a rămas acelaşi şi constituie 580 de litri. Acest lucru ar însemna de fapt că pasagerii sunt cei care vor beneficia de mai mult spaţiu.

Gama de motorizări este cunoscută deja în mare parte, însă o vom trece în revistă şi pe această cale. De reţinut că viitorii clienţi vor avea de ales între unităţi pe benzină şi motorină, cu variaţii între 90 şi 205 de cai putere, iar versiunea GT va beneficia de un motor de 1.6 litri Energy dCi, de 165 CP, conectat la transmisia EDC cu dublu-ambreiaj şi şase rapoarte.

renault-megane-estate (13) renault-megane-estate (14)

renault-megane-estate (1) renault-megane-estate (2) renault-megane-estate (3) renault-megane-estate (4) renault-megane-estate (5) renault-megane-estate (6) renault-megane-estate (7) renault-megane-estate (8) renault-megane-estate (9) renault-megane-estate (10) renault-megane-estate (11) renault-megane-estate (12)

Comentarii