lukoil-banenr

Brand-ul chinez LCVHI va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, care își va deschide ușile la începutul lunii martie, un EV cu patru locuri numit Venere. Modelul va fi primi o caroserie cu coeficientul aerodinamic 0,28 Cx și un tren de propulsie care dezvoltă 1.006 cai putere.

Pilot Autoexpert

După gabaritele sale, Venere va fi mai lung chiar și decât Range Rover. Lungimea vehiculului full electric va număra 5.118 milimetri, adică cu 119 milimetri mai mult în comparație cu modelul standard al SUV-ului britanic. La fel șasiul acestuia va fi confecționat exclusiv din fibră de carbon.

Venere se va echipa cu patru motoare electrice, cate două pentru fiecare axă, care se vor alimenta de la o baterie cu capacitatea de 100 kWh. Deasemenea acesta va primi câte o transmisie cu două rapoarte pentru fiecare pereche de motoare. Accelerarea de la 0-100 km/h va dura mai puțin de trei secunde, iar viteza maximă pe care o va dezvolta EV-ul va număra 250 km/h. Autonomia promisă de chinezi este de 500 km, în dependență de stilul de condus al șoferului.

În luna ianuarie a anului 2018, în cadrul unui eveniment special la Shanghai, brandul LCVHI a prezentat conceptul unui coupe cu patru uși care a primit denumirea Urano. EV-ul era echipat cu două motoare electrice, capabile să dezvolte 700 CP și 900 Nm. Autonomia declarată a acestuia este de 690 km.

Oficiul central al companiei LCVHI este situat în Shanghai, iar studioul de design își are sediul în Italia. Aceștia construiesc în prezent o uzină în China, care conform planurilor ar trebui să-și înceapă activitatea cître mijlocul anului 2019. Se presupune că uzina va asambla circa 50.000 de vehicule pe an.

LCVHI Urano Concept

 

Comentarii