lukoil-banenr

În jurul dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 7.00, un bărbat din satul Coporani, r-nul Leova  a telefonat la poliție anunțând că i-a fost răpită mașina de model Vaz-2101, parcată chiar în curtea casei. Imediat,  polițiștii  au întreprins toate acțiunile necesare pentru a depista automobilul, cât și pe cel care a săvîrșit infracțiunea.

Pilot Autoexpert

În mai puțin de o oră, autovehiculul furat a fost găsit în orașul Iargara, pe marginea drumului, şi ulterior s-a mers pe urmele făptașului. Acesta s-a dovedit a fi un consătean de-al victimei. Audiat de polițiști, tânărul și-a recunoscut vina, menționând că a răpit mașina pentru a pleca la discotecă în satul vecin, dar ghinion, s-a finisat combustibilul și a înnoptat în mașină până dimineața. Neavând de ales, şi după odihna bine meritată, băiatul a pornit pe jos pre casă, dar a fost prins de polițiști.

Acum poliţia urmează să fie stabilească toate circumstanțele cazului și să ia măsurile legale, autovehiculul urmând a fi restituit proprietarului, iar tânărul cel mai probabil că va rămâne în arest.

Comentarii