lukoil-banenr

Ghost Alpine Trail Centenary Collection – o nouă ediţie specială a celei mai mici limuzine RR

Ediția specială pe care o va primi Rolls-Royce Ghost odată cu debutul în cadrul Salonului Auto de la Shanghai se va numi Alpine Trial Centenary Collection – este prima ediţie a unui Rolls-Royce inspirată de un model istoric. Respectiva ediție celebrează 100 de ani de la câştigarea competiţiei Alpine din Austria din 1913, unde a participat o echipă sponsorizată de fabrica Rolls-Royce şi condusă de James Radley. Competiţia de anduranţă avea un traseu de aproape 3.000 de kilometri.

Pilot Autoexpert

Ediţiile speciale ale lui Ghost inspirate de Silver Ghost-urile conduse de echipa câştigătoare se evidențiază prin o nuanţă similară cu acestea, o grilă faţă neagră şi jante negre.

În cabitaclu pot fi găsite un ceas special care afişează etapele raliului, topografia şi distanţele rutei alpine reprezentate pe mesele de picnic din spate şi pe ornamentele de lemn de la bord, și chiar plafonul este îmbrăcat într-o nuanţă care imită aspectul capotei lui Radley, aceasta având un finisaj argintiu.

Oficialii Rolls-Royce planifică și realizarea unei reconstituiri fidele a evenimentului din 1913 (evenimentul va începe în Viena, în data de 14 iunie 2013), urmând să organizeze acest eveniment împreună cu clubul posesorilor de Rolls-Royce Ghost.

Comentarii