lukoil-banenr

Ghost Six Senses

Privit de la exterior este foarte probabil să nu poți diferenția conceptul Ghost Six Senses de un Rolls-Royce Ghost obișnuit. Odată intrat în interios însă, vei începe să înțelegi etimologia numelui.

Pilot Autoexpert

Ei bine, pentru un răspuns pompos, îi vom da cuvântul lui Torsten Müller-Ötvös, directorul executiv de laRolls-Royce care spune că Six Senses încearcă să emane „[…] un sentiment de mândrie pe care cei care s-au implicat în crearea acestui model îl transmit prin intermediul mașinii. Acesta este acel al șaselea simț pe care mașina încearcă să-l emită cu atâta eleganță.”. Concret, noi spunem că acest al șasele simț reprezintă un amestec al tuturor celor cinci simțuri umane.

Așa cum am mai spus, la nivel vizual, îmbunătățirile sunt puține, rezumându-se la nuanța Alb Carrara și la jantele din aliaj forjat. Însă cel mai probabil materialele de calitate se recunosc prin intermediul degetelor. Astfel, la nivel tactil, se vor simți foarte plăcut atât ornamentele cromate, cât și pielea de înaltă calitate sau preșurile fabricate din lână în care îți poți scufunda picioarele. Ghost Six Senses promite că nu vei mai avea nevoie nici de brăduț și nici de vreun alt odorizant pentru un aer plăcut în mașină.

Astfel, grație combinației dintre mirosul pielii ce se găsește pe scaune, cotieră sau portiere și aroma emanată de bordul acoperit cu lemn de stejar și nucă, simțul olfactiv va fi satisfăcut. Sunetul trece și el la alt nivel, mulțumită boxelor amplasate în înteriorul scaunelor, pentru o acustică mai bună. Cât despre gust … ei bine pentru acesta va trebui să te așezi comod pe bancheta din spate și să deschizi cotiera acolo unde te va aștepta o cupă rece de șampanie.

În încheiere îi vom da cuvântul tot domnului Müller-Ötvös care a mai declarat că „Ghost Six Senses dezvăluie un adevăr simplu, acela că un Rolls-Royce reprezintă mult mai mult decât suma elementelor estetice.”

Comentarii