lukoil-banenr

Iniţial, testul organizat de băieţii de la cars.co.za, pare a fi o nebunie totală, cu un rezultat uşor previzibil, însă, uneori, anume acestea servesc la dezvăluiri uluitoare. Dacă este filmarea de mai jos un caz similar sau nu, aflaţi în cele ce urmează. 

Pilot Autoexpert

Jurnaliştii din Sudul Africii, au selectat două modele ale aceluiaşi producător, ambele purtătoare ale emblemei AMG dar din tabere foarte diferite. Mercedes-Benz GLA 45 AMG este un crossover de talie mică, un fel de A-Class pe arcuri mai înalte, şi vine dotat cu un motor în patru cilindri de 2.0 litri volum. Este adevărat că acesta produce 355 de cai putere însă chiar şi aşa este net inferior faţă de adversarul său.

Iar cel din urmă, poartă numele de Mercedes-Benz S-Coupe, S65 AMG! Sub capota coupe-ului de lux este instalat un V12 de 6.0 litri volum, adică de trei ori mai mulţi cilindri şi de trei ori mai mare volumul camerelor de ardere, iar puterea totală ajunge la 630 de CP şi 1.000 Nm. Teoretic nu ar fi o problemă să spulbere orice speranţă de victorie în favoarea GLA-ului, însă numai testul mai jos s-ar putea să te surprindă.

Nu vă dezvăluim mai multe detalii şi vă invităm să daţi play!

Comentarii