lukoil-banenr

Iată că după o pauză bună de timp, americanii de la Chevy revin cu un nou model Chevrolet Cruze. Berlina va fi prezentată oficial chiar luna aceasta, în data de 24 iunie, iar primul teaser publicat este chiar intrigant. 

Pilot Autoexpert

Primile modele vor ajunge în saloanele dealerilor abia în anul 2016, iar până atunci aveţi timp să vă consolidaţi rezervele, asta în cazul în care planificaţi să achiziţionaţi o maşină nouă în viitorul apropiat. Spre deosebire de generaţia actuală a modelului, succesorul acestuia se remarcă printr-un design cu linii mult mai fluente, însă fără a reduce din tenta sport.

Caracterul agresiv al maşinii pare să fie conturat de gura de ventilare masivă din bara de protecţie, grila ascuţită a radiatorului care găzduieşte şi emblema Chevrolet, farurile alungite pe caroserie, care sunt o trăsătură caracteristică, dar şi capota motorului.

Noul Chevrolet Cruze a mai redus din kilograme şi vine la pachet cu noi motorizări, ceea ce ne vorbeşte despre o eficienţă sporită dar şi ceva mai mulţi cai putere. Din dotările standard nu va lipsi sistemul de infotainment MyLink care acum suportă şi aplicaţiile Android Auto sau Apple CarPlay.

Comentarii