lukoil-banenr

După ce Ford a făcut publică intenţia de a echipa Mustang-ul Shelby GT350R şi Frod GT cu jante fabricate din fibră de carbon, iată că acum, General Motors vine cu un anunţ similar. Purătorii de cuvânt ai companiei americane au mărturisit că în viitorul foarte apropiat, Cadillac CTS-V ar putea beneficia de un asemenea accesoriu extravagant.

Pilot Autoexpert

Mai mult de atât, compania australiană Carbon Revolution, ar putea fi acelaşi producător de jante, cu care Ford a încheiat un contract mai devreme. La etapa actuală însă, ambele părţi sunt în negocieri cu privire la unele aspecte vitale cum ar fi rezistenţa la uzură, la impact, posibilitatea reparaţiei, dar şi multe altele, unde scenariul cel mai rău ar fi înlocuirea jantei complet.

Un set de jante fabricate din carbon ar putea reduce masa totală a automobilului cu până la 16 kilograme, însă cel mai mult aceste cifre vor influenţa comportamentul maşinii şi calităţile dinamice ale acestuia. Ulterior, dacă exerciţiul cu CTS-V-ul va fi unul de succes, pe aceeaşi reţetă ar putea merge şi Camaro sau Corvette!

2016-Cadillac-ATS-V-1 2016-Cadillac-ATS-V-2 2016-Cadillac-ATS-V-3 2016-Cadillac-ATS-V-4 2016-Cadillac-ATS-V-5 2016-Cadillac-ATS-V-6 2016-Cadillac-ATS-V-7 carbon-fiber-wheels-2

Comentarii