lukoil-banenr

Dacă tocmai erai în căutarea unui nou servici, află că cei de la Google au ofertă fierbinte pentru tine! Prin intermediul site-ului HireArt, americanii pun la bătaie cateva poziţii vacante în calitate de tester pentru noile prototipuri de maşini autonome. Iar la prima vedere, jobul pare a fi unul extrem de simplu.

Pilot Autoexpert

Ca şi cerinţe, întâi de toate vine locaţia, aşa cum programul se va desfăşura în Phoenix, Arizona. Programul de muncă variază de la şase la opt ore pe zi, timp în care va trebui să stai cu fundul în maşină şi să urmăreşti comportamentul acesteia în diferite situaţii de trafic. Ştiu că este un pic cam frustrant să stai cu gândul că poţi sfârşi într-un accident, dar, trebuie să fii mai optimist!

Având la dispoziţie toată tehnica de calcul necesară, vei scri în permanenţă comentarii şi rapoarte cu privire la unele sau alte „decizii” luate de maşina în care te afli, în diferite situaţii şi împreujărări. Iar pentru aceasta nu e nevoie de studii superioare, este suficientă şi diploma de Bacalaureat, un istoric curat în calitate de şofer auto şi bineînţeles capacitatea de a tapa în jur de 40 de cuvinte pe minut

Dacă eşti acceptat, vei urma întâi de toate un training special de la Google, iar ulterior, există mari şanse să testezi şi alte automobile, cum ar fi cele din concernul Fiat Chrysler Automobiles, cu care Google are semnat un contract de parteneriat.

Unde mai pui că amprenta Google arată bine în orice CV!

Comentarii