lukoil-banenr

Hakan Samuelsson – noul conducător al companiei Volvo

Compania Volvo va fi conducă de noul şef, Hakan Samuelsson. Acesta îl înlocuieşte pe Stefan Jacoby, fostul CEO al Volvo, care s-a retras de la conducere după ce a întâmpinat probleme medicale luna precedentă. Noul chief exectuive al mărcii suedeze a condus vreme de patru ani compania germană producătoare de camioane MAN, după ce a devenit un membru independent al consiliului de conducere al mărcii Volvo în anul 2010.

Pilot Autoexpert

„Văd posibilităţi mari pentru Volvo Cars de a-şi îmbunătăţi profitabilitatea şi a-şi mări ritmul de creştere, nu doar în China”, a declarat Li Shufu, preşedintele Zhejiang Geely Holding Group, compania care deţine marca Volvo. Shufu a completat declaraţia spunând că experienţa lui Samuelsson va ajuta marca Volvo să atingă aceste ţeluri.

„Timpul pe care l-am petrecut în cadrul consiliului de conducere al mărcii Volvo mi-a asigurat o privire de ansamblu a mărcii Volvo şi a companiei în sine. Mă voi concentra pe execuţie şi performanţă, pentru a asigura profitabilitatea şi pentru a ne atinge obiectivele de vânzări”, a declarat Hakan Samuelsson, noul şef al mărcii Volvo.

Comentarii