lukoil-banenr

Hamann actualizează proiectul memoR

“Colorată” de această dată într-o combinaţie de albastru deschis şi negru lucios, creaţia auto ce are la bază supercarul McLaren MP4-12C se remarcă prin kitul aerodinamic deloc subtil, ce aduce în prim-plan o puternică senzaţie de “fugi din calea mea dacă vreai să nu te înghit de viu”.

Pilot Autoexpert

Partea frontală a fost complet redesenată, lista cu atracţiile stilistice regăsite la acest nivel incluzând un spoiler înzestrat cu prize gigantice, LED-uri poziţionate central şi un splitter masiv, iar portbagajul s-a ales cu modificări aerodinamice precum sunt cele două fante de aer atent sculptate.

În partea posterioară a memoR-ului restilizat principalele diferenţe estetice sunt reprezentate de spoilerul complet reactualizat şi echipat cu un difuzor de aer de dimensiuni generoase, de sistemul de evacuare dotat cu trei tips-uri cu design unic şi de eleronul absolut gigantic.

La capitolul estetică vizuală se mai incadrează noile praguri laterale, extensiile uriaşe pentru aripi, priza de aer pentru plafon şi jantele Edition Race combinate cu o suspensie mai joasă.

Comentarii