lukoil-banenr

Hamann Tycoon II M – un BMW X6 M capabil de 300 km/h!

Celebra companie germană din Laupheim continuă să ne uimească cu unele dintre cele mai radicale creaţii ale lumii tuningului auto.

Pilot Autoexpert

Hamann continuă să îşi facă treaba aşa cum ştie mai bine şi ne prezintă o nouă creaţie, numele căreia este “ciudatul” Tycoon II M, şi are la bază modelul bavarez BMW X6 M.

Cel mai nou pachet de tuning destinat SAC-ului bavarez este şi cel mai agresiv comparativ cu pachetele disponibile până la moment. Astfel, putem observa numeroase prize de aer de dimensiuni generoase prezente la nivelul părţii frontale, tot acolo făcându-şi loc şi capota bombată a motorului, de altfel, nu lipseşte nici perechea de LED-uri montate orizontal.

În ceea ce priveşte profilul lateral, modelul BMW X6 M modificat de Hamann se poate lăuda cu un set de aripi proeminente, la care se mai adaugă şi pragurile laterale complet restilizate, ce fac acum legătura între patru jante cu design unic, de 23 de inch.

Însă nici asta nu e tot, meniul cu modificări al creaţiei Hamann Tycoon II M incluzând în componenţa sa şi un spoiler spate impozant, oferit în compania unui difuzor de aer redesenat, ce integrează cele două tips-uri ale sistemului de evacuare montat acum central.

Cât despre ceea ce ţine de capitolul tehnic, bavarezul BMW X6 M se alege de la maeştrii din Laupheim atât cu o manevrabilitate sporită, datorată gărzii la sol mai joase cu aproximativ 40 de milimetri, cât şi cu o performanţă crescută, rezultată în urma urcării valorilor maxime ale propulsorului V8 twin-turbo până la pragul celor 670 cai putere şi 950 Nm.

Comentarii